Menu
Winkelwagen

Npedia RSS Feed

06 jan. Alles wat je moet weten over het effect, de risico’s en gevolgen van snus
John 8 70299
Als jij ook graag eens snus wil proberen dan ben je zeker niet de enige, er zijn de laatste tijd steeds meer mensen die kennis maken met dit nieuwe tabaksproduct. Er is op deze site al een hele hoop informatie terug te vinden over snus in het algemeen.Waar we in dit artikel met name de focus op will..
24 nov. Onderzoek naar de effecten en gezondheidsrisico's van snus
John 0 689
Het gebruik van snus komt niet zonder risico's. In snus zit namelijk tabak en nicotine. En zoals iedereen weet leveren deze stoffen allerlei gezondheidsrisico's op. Voor de rokers onder ons die hun gezondheid liefhebben maar toch aan hun dagelijkse dosis nicotine willen komen is het een prima altern..
10 nov. Zweedse snus bestellen
John 0 1381
Zweedse snus bestellenZweedse snus bestellen is niet altijd even gemakkelijk. Heb je het al een keer geprobeerd? Je typt een aantal zoekwoorden in op Google en krijgt direct verschillende webshops aangeboden die beloven het binnen twee dagen te leveren. Tenminste, als je in Zweden woont. Als je niet..
09 nov. Snus kopen in Nederland
John 4 26446
Als het aankomt op het nuttigen van nicotine zijn er een hele hoop verschillende soorten producten die je kunt gebruiken. Van de pleisters tot aan de sigaret, van de tabletten tot aan de pilletjes. Echter zijn er de laatste tijd steeds meer mensen die kiezen voor het gebruik van snus.Snus is een spe..
06 nov. Snus meenemen in het vliegtuig
John 0 2292
Mensen die snus gebruiken willen natuurlijk wel graag hun snus meenemen in het vliegtuig. Er zijn echter wel enkele regels voor snus meenemen in het vliegtuig. Hier kan je onder andere denken aan de regels voor het invoeren van deze producten. Wij laten je in dit artikel alles zien wat je moet weten..
06 nov. Het effect en de bijwerkingen van snus
John 0 9528
Snus wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt in ons land. Misschien ken je het wel, snus is een soort tabak die je kunt nuttigen om aan jouw nicotine inname te komen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is snus niet aan te merken als een drug. Door deze onduidelijkheid bestaan er een hoo..
03 nov. Sigaretten vs. snus – wat is er slechter?
John 0 1323
Veel rokers zijn er over aan het nadenken om te stoppen met roken, dit komt met name door de slechte effecten op de gezondheid. Echter is het niet zo eenvoudig om te stoppen met roken. Door de lichamelijke en geestelijke verslaving zal je vaak wat hulp nodig hebben. wat zijn de beste methode om te s..
31 okt. Is snus nou legaal of illegaal in Nederland?
John 1 9325
Snus wordt door sommige mensen echt als een drugs gezien. Dit is een beetje een rare opvatting, het is namelijk niets meer dan een product voor het nuttigen van nicotine.Ondanks het feit dat het niet echt aan te merken is als een drug zijn er veel landen in Europa waar snus illegaal is gemaakt. Zo i..
29 okt. Nicotine: de werking en de verslaving
John 0 1079
Er zijn heel wat mensen in ons land die nicotine innemen. Dit kan op verschillende manieren, waarvan de meest voor de hand liggende natuurlijk de sigaret is. Echter zijn er ook andere producten die je tot je kunt nemen om aan een nicotine kick te komen. Hier kan je bijvoorbeeld denken aan een nicoti..
28 okt. Nadelen en gevolgen van snus gebruik
John 2 17818
Als het aankomt op snus bestaat er een hele hoop onduidelijkheid. De een denkt dat het een soort drug is, de ander denkt dat snus een vervanger is voor de normale sigaret. Niet alleen voor de definitie van de product ontstaat er discussie, ook over de snus bijwerkingen zijn mensen het niet eens. Is ..
26 okt. Hoe snus gebruiken en bewaren voor dummy’s
John 6 9069
We krijgen met regelmaat de vraag hoe je nu eigenlijk snus moet gebruiken. Deze vraag is nog niet zo eenvoudig om te beantwoorden, er zijn namelijk meerdere soorten snus. Nu het wel belangrijk is dat je wat meer weet over het snus gebruik zullen wij vandaag antwoord geven op een aantal vragen. Hoe w..
24 okt. Snus zonder tabak, wat is het precies?
John 2 2046
Misschien heb je wel eens van de normale snus tabak gehoord, je bent hier nu eenmaal niet voor niets op de site terecht gekomen. Snus is een soort tabak die je niet rookt maar die je in je mond stopt, dit zorgt voor de afgifte van nicotine. Nu is er iets nieuws op de markt gekomen, dit is snus zonde..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 17