Menu
Winkelwagen

Bestellingen worden verwerkt, maar i.v.m. alle getroffen maatregelen m.b.t. het Corona-virus kan het iets langer duren voordat je pakket wordt bezorgd.

Npods Blog RSS Feed

08 Jan Pablo snus
mrahim 0 916
Als je dit leest dan is de kans groot dat je je zoektocht naar Pablo snus bent begonnen doordat je het ooit op straat kreeg aangeboden. De vraag naar Pablo is supergroot. Dat is overigens de reden waarom er zoveel dealers zijn in Nederland. Waar vraa..
06 Jan Alles wat je moet weten over het effect, de risico’s en gevolgen van snus
mrahim 0 1114
Als jij ook graag eens snus wil proberen dan ben je zeker niet de enige, er zijn de laatste tijd steeds meer mensen die kennis maken met dit nieuwe tabaksproduct. Er is op deze site al een hele hoop informatie terug te vinden over snus in het algemee..
24 Nov Onderzoek naar de effecten en gezondheidsrisico's van snus
mrahim 1 340
Het gebruik van snus komt niet zonder risico's. In snus zit namelijk tabak en nicotine. En zoals iedereen weet leveren deze stoffen allerlei gezondheidsrisico's op. Voor de rokers onder ons die hun gezondheid liefhebben maar toch aan hun dagelijkse d..
10 Nov Zweedse snus bestellen
mrahim 0 425
Zweedse snus bestellenZweedse snus bestellen is niet altijd even gemakkelijk. Heb je het al een keer geprobeerd? Je typt een aantal zoekwoorden in op Google en krijgt direct verschillende webshops aangeboden die beloven het binnen twee dagen te le..
09 Nov Snus kopen in Nederland
mrahim 1 6290
Als het aankomt op het nuttigen van nicotine zijn er een hele hoop verschillende soorten producten die je kunt gebruiken. Van de pleisters tot aan de sigaret, van de tabletten tot aan de pilletjes. Echter zijn er de laatste tijd steeds meer mensen di..
06 Nov Snus meenemen in het vliegtuig
mrahim 0 1171
Mensen die snus gebruiken willen natuurlijk wel graag hun snus meenemen in het vliegtuig. Er zijn echter wel enkele regels voor snus meenemen in het vliegtuig. Hier kan je onder andere denken aan de regels voor het invoeren van deze producten. Wij la..
06 Nov Het effect en de bijwerkingen van snus
mrahim 0 4330
Snus wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt in ons land. Misschien ken je het wel, snus is een soort tabak die je kunt nuttigen om aan jouw nicotine inname te komen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is snus niet aan te merken als een ..
03 Nov Sigaretten vs. snus – wat is er slechter?
mrahim 0 455
Veel rokers zijn er over aan het nadenken om te stoppen met roken, dit komt met name door de slechte effecten op de gezondheid. Echter is het niet zo eenvoudig om te stoppen met roken. Door de lichamelijke en geestelijke verslaving zal je vaak wat hu..
31 Oct Is snus nou legaal of illegaal in Nederland?
mrahim 0 3128
Snus wordt door sommige mensen echt als een drugs gezien. Dit is een beetje een rare opvatting, het is namelijk niets meer dan een product voor het nuttigen van nicotine.Ondanks het feit dat het niet echt aan te merken is als een drug zijn er veel la..
29 Oct Nicotine: de werking en de verslaving
mrahim 0 210
Er zijn heel wat mensen in ons land die nicotine innemen. Dit kan op verschillende manieren, waarvan de meest voor de hand liggende natuurlijk de sigaret is. Echter zijn er ook andere producten die je tot je kunt nemen om aan een nicotine kick te kom..
28 Oct Nadelen en gevolgen van snus gebruik
mrahim 0 4130
Als het aankomt op snus bestaat er een hele hoop onduidelijkheid. De een denkt dat het een soort drug is, de ander denkt dat snus een vervanger is voor de normale sigaret. Niet alleen voor de definitie van de product ontstaat er discussie, ook over d..
26 Oct Hoe snus gebruiken en bewaren voor dummy’s
mrahim 1 929
We krijgen met regelmaat de vraag hoe je nu eigenlijk snus moet gebruiken. Deze vraag is nog niet zo eenvoudig om te beantwoorden, er zijn namelijk meerdere soorten snus. Nu het wel belangrijk is dat je wat meer weet over het snus gebruik zullen wij ..
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 18