Als het aankomt op nicotine producten is het assortiment op de markt breed. Er zijn een hele hoop verschillende soorten producten die je kunt gebruiken om aan je dagelijkse dosis nicotine te komen. Je kunt kiezen uit pleisters, tabletten, pilletjes of zoals gewoonlijk een sigaret. Echter loopt het aantal mensen die op zoek zijn naar Killa snus snus erg op. Steeds meer mensen willen Killa Cold Mint bestellen en vragen of wij dat op voorraad hebben. Nu er nog altijd onduidelijkheid is over wat Killa snus is en waar je het kunt krijgen zullen we hier iets dieper op in gaan. 


Killa Cold Mint 

Je wil Killa Cold Mint bestellen maar hebt geen idee waar je het kunt kopen. Je bent nu al een poosje aan het zoeken en bent erachter gekomen dat er helaas weinig webshops zijn in Nederland die het verkopen. Je wil het ook niet op straat kopen want meestal krijg je een potje dat bijna overdatum is. Of ze hebben net niet de smaak die je eigenlijk wil hebben. Hoe kom je nu aan je Killa Cold Mint? Voordat we hier op in gaan is het handig om allereerst wat meer te vertellen over wat Killa snus nu precies is. 


Killa Cold Mint Kopen

KILLA Cold Mint is een speciaal soort product wat je in je mond moet stoppen om de nicotine binnen te krijgen. Het is een rookloos vorm van nicotine consumptie waarbij je een hoge dosis nicotine binnen krijgt. De meeste Killa snus producten bevatten 24mg/g nicotine. Dit is een aanzienlijk hoog nicotine concentratie. Momenteel is in heel Europa wegens gezondheidsrisico's een nicotinegehalte van maximaal 20mg/ml toegestaan. Omdat Killa deze norm ver overschrijdt is het product niet aan te bevelen. Veel mensen voelen zich na het gebruiken van Killa Cold Mint opgefokt en worden er soms ook misselijk van. Als je nog nooit snus hebt gebruik heb je ook kans dat je door de hoge concentratie nicotine wondjes aan je tandvlees over houdt. Niet bepaald fijn dus.


Waar kan je Killa Cold Mint kopen?

Je kunt op onze website verschillende soorten snus kopen maar Killa Cold Mint zit daar niet tussen. Het product wordt door een bedrijf in Litouwen geproduceerd. Ze bieden weinig inzicht in de productie waardoor wij de kwaliteit niet kunnen bevestigen. Daarnaast overschrijdt Killa het maximaal toegestane nicotinegehalte waardoor het verhoogde gezondheidsrisico's met zich mee brengt. Dat is voldoende reden om het niet op onze site te verkopen. Bovendien hebben we betere alternatieven in huis van bekende merken waarvan wij de kwaliteit wel kunnen bevestigen. Als je het ons vraagt voelen en smaken deze ook beter. Mocht je op zoek zijn naar heerlijke kwalitatieve en tabaksvrije snus dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Door ons grote assortiment is het voor iederen mogelijk om de juiste producten in huis te halen, altijd weer voor de laagste prijs. Neem snel een kijkje in het assortiment om te zien wat de mogelijkheden zijn om nicotinezakjes te kopen in Nederland. Voor je het weet heb jij jouw eerste potje in huis.