Menu
Winkelwagen

Bestellingen worden verwerkt, maar i.v.m. alle getroffen maatregelen m.b.t. het Corona-virus kan het iets langer duren voordat je pakket wordt bezorgd.

Onderzoek RSS Feed

09 Nov Snus kopen in Nederland
mrahim 0 6049
Als het aankomt op het nuttigen van nicotine zijn er een hele hoop verschillende soorten producten die je kunt gebruiken. Van de pleisters tot aan de sigaret, van de tabletten tot aan de pilletjes. Echter zijn er de laatste tijd steeds meer mensen di..
06 Nov Snus meenemen in het vliegtuig
mrahim 0 1151
Mensen die snus gebruiken willen natuurlijk wel graag hun snus meenemen in het vliegtuig. Er zijn echter wel enkele regels voor snus meenemen in het vliegtuig. Hier kan je onder andere denken aan de regels voor het invoeren van deze producten. Wij la..
06 Nov Het effect en de bijwerkingen van snus
mrahim 0 4205
Snus wordt de laatste tijd steeds vaker gebruikt in ons land. Misschien ken je het wel, snus is een soort tabak die je kunt nuttigen om aan jouw nicotine inname te komen. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is snus niet aan te merken als een ..
03 Nov Sigaretten vs. snus – wat is er slechter?
mrahim 0 436
Veel rokers zijn er over aan het nadenken om te stoppen met roken, dit komt met name door de slechte effecten op de gezondheid. Echter is het niet zo eenvoudig om te stoppen met roken. Door de lichamelijke en geestelijke verslaving zal je vaak wat hu..
28 Oct Nadelen en gevolgen van snus gebruik
mrahim 0 3981
Als het aankomt op snus bestaat er een hele hoop onduidelijkheid. De een denkt dat het een soort drug is, de ander denkt dat snus een vervanger is voor de normale sigaret. Niet alleen voor de definitie van de product ontstaat er discussie, ook over d..
22 Oct De invloed van snus op je tanden
mrahim 0 1340
Nagenoeg iedereen weet dat je van het roken van sigaretten last kunt krijgen van gele tanden. Door de stoffen in de sigaret zal er een geel laagje over je tanden heen komen. Om dit te voorkomen zijn er steeds meer mensen die kiezen voor alternatieven..
19 Oct Alles wat je moet weten over nicotine
mrahim 0 250
De stof nicotine is al voor een lange tijd een punt van discussie. Veel mensen zijn tegen deze stof, echter zijn er ook een hele hoop rokers die het wel prettig vinden om nicotine binnen te krijgen. We zien voornamelijk dat er een hoop onduidelijkhei..
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7