Als je dit leest dan is de kans groot dat je je zoektocht naar Pablo snus bent begonnen doordat je het ooit op straat kreeg aangeboden.

De vraag naar Pablo is supergroot. Dat is overigens de reden waarom er zoveel dealers zijn in Nederland. Waar vraag is, is ook aanbod.

In vrijwel heel Nederland is er wel iemand om de hoek te vinden die Pabo en KILLA verkoopt.

Dat is niet zo gek want je kunt namelijk heel makkelijk aan Pablo snus komen. Het enige wat je hoeft te doen is een bestelling plaatsen op www.killapods.eu en klaar is kees.

In no time ontvang je thuis een doos met van die dingen en kun je je eigen handeltje beginnen. Maar is dat wel verstandig?

Nee, absoluut niet! Just don't do it! De gezondheidsrisico's zijn enorm. Wij verkopen het NIET en zullen dat ook nooit doen!

Ook willen we jou ten strengste waarschuwen. Pablo snus is het laatste wat je in je systeem wil hebben. Hoe verleidelijk het ook is gebruik deze nicotinezakjes alsjeblieft niet!

Waarom niet? Lees het hieronder.We zullen je precies uitleggen waarom Pablo zo gevaarlijk is voor je gezondheid. 


Pablo snus 50mg 

Net zoals alle andere nicotine houdende producten bevat ook Pablo nicotine. Dat is natuurlijk geen verassing. Het gebruik ervan gaat dan ook gepaard met de algemeen bekende gezondheidsrisico’s van nicotine.

Wat wel als een verassing kwam is het nicotinegehalte van Pablo, namelijk 50 mg/g. Ja, dat lees je goed!

Toen ik dit voor het eerst hoorde viel mijn mond van verbazing open. Ik geloofde het niet totdat ik het met eigen ogen zag.

Het eerste wat ik mijn college vroeg was waarom mensen überhaupt zoveel nicotine in hun systeem zouden willen hebben. Ik keek mijn collega met vragende ogen aan en vroeg “zijn mensen dan niet bang voor een nicotinevergiftiging?”. 

Hij trok zijn schouders op en zei “blijkbaar niet. Mensen zijn er blijkbaar dol op want het wordt nagenoeg wel veel gekocht”. Nadat ik eventjes op internet had rondgekeken besloot ik dit artikel te schrijven.

Want ik ben verder niemand tegengekomen die hierover schrijft. Is er dan werkelijk niemand anders die zich hier zorgen om maakt? Ik in ieder geval wel.

En wil met dit artikel dan ook iedereen die het gebruikt waarschuwen voor de verhoogde gezondheidsrisico’s die dit product met zich mee brengt. 


Pablo snus review

Voordat ik een artikel schrijf wil ik natuurlijk wel weten waar ik het over heb. Ik wilde weten waarom Pablo zo geliefd is bij zoveel mensen. Toen ik er één onder mijn lip legde werd het me meteen duidelijk.

Het duurde niet lang voordat ik er duizelig van werd. Logisch dacht ik. Wat had je anders verwacht van 50 mg. Het was alsof ik 10 jaar terugging in de tijd naar mijn eerste sigaretje.

Nou is dat best bijzonder voor een ervaren nicotinegebruiker. Dat gevoel had ik lang niet meer gehad. Toen viel het kwartje.

Geen wonder dat Pablo snus zoveel gebruikers aantrekt. Het geeft je een sterke nicotinestoot en dat wordt over het algemeen als prettig ervaren. Het lijkt wel een soort drug, of zoiets.

Ik voelde de adrenaline naar mijn benen stromen en mijn hart ging te keer. Mijn hartslag was gestegen naar wel 92 hartslagen per minuut! Het duurde niet lang voordat ik misselijk werd.

Toen heb ik het maar uitgespuugd. Als jij weleens Pablo gebruikt en hetzelfde voelt dan zou ik het ook maar uitspugen als ik jou was. Dat zijn namelijk nou juist de symptomen van een lichte intoxicatie (vergiftiging).  


Pablo snus kopen

Voordat je besluit om Pablo snus te kopen wil ik je allereerst op de hoogte stellen van wat nicotinevergiftiging nou precies is. Nicotinevergiftiging betekent niets anders dan een teveel aan nicotine in het lichaam.

Het kan in verschillende gradaties optreden. Er zijn namelijk lichte en zware vergiftigingen.

In welke mate het optreedt hangt van een aantal factoren af waaronder je leeftijd, gewicht, product, gebruiksfrequentie, hydratie en lichaamsbeweging.

De symptomen van een lichte vergiftiging (intoxicatie) zijn aan een aantal factoren te herkennen. Je kunt het herkennen aan onder anderen een duizelig en misselijk gevoel waarvan je moet overgeven.Dit komt doordat nicotine invloed heeft op het zenuwstelsel en deze stimuleert. 

Bij een zware vergiftiging kan iemand in coma raken. Peuters kunnen bijvoorbeeld in coma raken wanneer zij een complete sigaar opeten.

De nicotine onderdrukt dan de werking van het zenuwstelstel. Dat is niet zo gek want in de natuur komt nicotine in de tabaksplant voor als een afweermechanisme tegen insecten.

Kleine insecten die van de plant eten raken namelijk verlamd en vallen als gevolg daarvan op de grond neer. Symptomen van ernstige vergiftiging zijn: 

-          Bijzonder veel speeksel in de mond, diarree, misselijkheid, buikpijn, braken

-          Bibberen, verlaagde bloeddruk, spiertrekkingen, ademhalingsproblemen

-          Verwarring, duizeligheid, vertraagde hartslag, zweten, onregelmatige en versnelde hartslag, hoofdpijn


Pablo snus bestellen

Als je toch Pablo snus wilbestellen en mijn advies wil negeren dan is dat natuurlijk je eigen keus. Maar wees hierbij wel gewaarschuwd.

Mocht je van Pablo snus willen afzien en toch aan je dagelijkse dosis nicotine willen komen dan raad ik je aan om eens in onze assortiment te kijken. We hebben genoeg soorten op voorraad die je kunt gebruiken zonder de verhoogde gezondheidsrisico’s van een te hoge nicotinegehalte.

Wil je meer te weten komen over nicotine en het effect op je gezondheid? Dan raden we je dit artikel aan:

"Nicotine - Alles wat je moet weten over nicotine"