Menu
Winkelwagen

Bestellingen worden verwerkt, maar i.v.m. alle getroffen maatregelen m.b.t. het Corona-virus kan het iets langer duren voordat je pakket wordt bezorgd.

Informatief RSS Feed

08 Jan Pablo snus
mrahim 0 869
Als je dit leest dan is de kans groot dat je je zoektocht naar Pablo snus bent begonnen doordat je het ooit op straat kreeg aangeboden. De vraag naar Pablo is supergroot. Dat is overigens de reden waarom er zoveel dealers zijn in Nederland. Waar vraa..
06 Jan Alles wat je moet weten over het effect, de risico’s en gevolgen van snus
mrahim 0 1018
Als jij ook graag eens snus wil proberen dan ben je zeker niet de enige, er zijn de laatste tijd steeds meer mensen die kennis maken met dit nieuwe tabaksproduct. Er is op deze site al een hele hoop informatie terug te vinden over snus in het algemee..
10 Nov Zweedse snus bestellen
mrahim 0 406
Zweedse snus bestellenZweedse snus bestellen is niet altijd even gemakkelijk. Heb je het al een keer geprobeerd? Je typt een aantal zoekwoorden in op Google en krijgt direct verschillende webshops aangeboden die beloven het binnen twee dagen te le..
31 Oct Is snus nou legaal of illegaal in Nederland?
mrahim 0 3051
Snus wordt door sommige mensen echt als een drugs gezien. Dit is een beetje een rare opvatting, het is namelijk niets meer dan een product voor het nuttigen van nicotine.Ondanks het feit dat het niet echt aan te merken is als een drug zijn er veel la..
26 Oct Hoe snus gebruiken en bewaren voor dummy’s
mrahim 1 889
We krijgen met regelmaat de vraag hoe je nu eigenlijk snus moet gebruiken. Deze vraag is nog niet zo eenvoudig om te beantwoorden, er zijn namelijk meerdere soorten snus. Nu het wel belangrijk is dat je wat meer weet over het snus gebruik zullen wij ..
24 Oct Snus zonder tabak, wat is het precies?
mrahim 0 951
Misschien heb je wel eens van de normale snus tabak gehoord, je bent hier nu eenmaal niet voor niets op de site terecht gekomen. Snus is een soort tabak die je niet rookt maar die je in je mond stopt, dit zorgt voor de afgifte van nicotine. Nu is er ..
22 Oct Killa Cold Mint Kopen
mrahim 0 2651
Als het aankomt op nicotine producten is het assortiment op de markt breed. Er zijn een hele hoop verschillende soorten producten die je kunt gebruiken om aan je dagelijkse dosis nicotine te komen. Je kunt kiezen uit pleisters, tabletten, pilletjes o..
20 Oct Wil jij ook snus bestellen in Nederland?
mrahim 1 2298
De laatste tijd zien we dat er steeds meer mensen zijn die op zoek zijn naar snus. Nu is het alleen zo dat snus in Nederland niet verkocht mag worden, deze vallen namelijk onder de Tabakswet. Gelukkig is er een alternatief, het is namelijk mogelijk o..
06 Oct Snus bestellen
mrahim 0 6905
Je wil snus bestellen maar hebt geen idee waar je het kunt krijgen. Allereerst ben je langs de tabakszaak gegaan maar verassend genoeg kun je daar geen snus kopen! Je bent nu al een poosje op internet aan het zoeken en bent erachter gekomen dat het h..
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9