Menu
Winkelwagen

Zwak

Merk: B.A.T.
Take it easy. De Easy Mint Nicopods van Lyft geven een frisse smaak en een milde nicotine afgifte. Easy Mint past perfect bij liefhebbers van een zachte muntsmaak en een relaxte houding. De sterkte van deze nicopods wordt daarom ook wel ‘mellow’ genoemd. Een zakje Lyft Easy Mint bevat 3 milligra..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
On! Citrus
Uitverkocht
Merk: Råå S AB
On! Citrus is fris en mild. De mediterrane vibe van deze nicopods past bij elk moment van de dag. Lekker fris na je koffiepauze, of stimulerend tijdens een avondje thuis. Deze milde klassieker past goed bij fans van citroensmaak die altijd licht of matig hebben gerookt. On! Citrus kan altijd en d..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Sommige mensen krijgen nooit genoeg van koffie. Met On! Coffee verleng je jouw koffiemoment. Deze mini nicopods geven je een milde opkikker met een zalig koffie aroma. Je proeft duidelijk de smaak van geroosterde koffiebonen. On! Coffee nicopods zijn mild, maar zorgen voor een langdurige nicotin..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
De kruidige smaak van zoethout is een echte klassieker die geschikt is voor elk moment van de dag. Zoethout heeft wat weg van drop, dus liefhebbers van het eeuwenoude snoepgoed zitten zeker goed bij het zoethout aroma. On! Liquorice is vertrouwd en mild, voor de lichte roker. Een snoepje onder d..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Met munt zit je altijd goed. De nicopods van On! Mint zijn zoals het klassieke pepermuntsnoepje dat je graag bij je hebt: klein en fris. On! Mint is perfect voor wat stimulatie na je koffiepauze of tijdens het stappen. Deze nicopods van On! zijn ook verkrijgbaar in de varianten Mint Strong en Mi..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: AG Snus
Cool Mint is de perfecte smaak bij een energiek gevoel. Groene munt en menthol geven je verfrissing op elk moment van de dag. Daarbij zorgt de menthol voor de ‘koele’ sensatie. Shiro Cool Mint geeft je een aangename stimulatie na je koffiepauze of tijdens een avond stappen. De smaak houdt lang a..
€3,90
Excl. BTW:€3,22
Merk: AG Snus
Shiro Sweet Mint bevat de aroma’s van pepermunt en groene munt, voor een koele, zachte sensatie. De nicopods passen goed bij relaxte types die van een milde, maar frisse smaak houden. Sweet Mint is geschikt voor elk moment van de dag. Daarbij zijn ze een aanrader voor avonden dat je wilt relaxen..
€3,90
Excl. BTW:€3,22
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16