Menu
Winkelwagen

Gemiddeld

LOOP Mint Mania geeft je een ijskoude bries en nieuwe energie. De muntsmaak houdt lang aan, zodat je elk moment zeker bent van een frisse adem. Mint Mania is de perfecte verkoeling na je kopje koffie of tijdens een nacht stappen. Op zoek naar sterkere nicopods? De smaak Mint Mania is ook verkrij..
€4,45
Excl. BTW:€3,68
Fans van zoute drop en fruit kunnen hun hart ophalen met Salty Ludicris! Deze nicopods van LOOP hebben de aroma’s van zoute drop en framboos. Het aroma blijft lang aanwezig, maar is aangenaam zacht. Salty Ludicris is een heerlijke smaak met een juicy naam! Voor relaxte types en liefhebbers van d..
€4,45
Excl. BTW:€3,68
LOOP Sicily Spritz neemt je mee naar de avonden in Noord Italië. De Spritz of ‘Spriss’ is daar een bekend drankje. Met een basis van bloedsinaasappel hebben deze nicopods een heerlijk bitterzoet aroma. LOOP Sicily Spritz past perfect bij een nachtje stappen en vakantiedagen, al is het in elk sei..
€4,45
Excl. BTW:€3,68
Merk: B.A.T.
Mint kan altijd: of je nu een avond uitgaat of aan het werk bent. In Lyft Mint proef je groene munt in combinatie met het koele menthol voor verfrissing. Liefhebbers van een frisse, subtiele smaak zullen Lyft Mint nicopods zeker waarderen. Lyft besteed altijd alle aandacht aan haar aroma’s. Dat ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Lyft Ruby Berry doet denken aan snoep uit je jeugd, maar dan beter. Zoals gebruikelijk heeft Lyft alle aandacht aan de smaak besteedt, voor het beste, friszoete aardbei aroma. Volgens sommigen is Ruby Berry de waardige opvolger van de Lyft Strawberry Nicopods. Ruby Berry doet denken aan zomerse ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Lyft Tropic Breeze neemt je mee naar je favoriete eiland. De frisse aroma’s van mandarijn, passievrucht en mango hebben precies de juiste sterkte. Ze zijn duidelijk aanwezig, maar smaken niet te zoet. Lyft Tropic Breeze nicopods passen perfect bij een zwoele avond, maar kunnen je ook overdag sti..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 38