Menu
Winkelwagen

Extra sterk

Merk: GRANT
GRANT Hemp past bij relaxte types die van een kruidige smaak houden. Het volledig natuurlijke aroma van hennep stelt je op je gemak en is vertrouwd. Toch is dit geen standaard smaak. Perfect voor als je iets nieuws wilt proberen! Laat GRANT Hemp je een boost geven voor nieuwe ideeën, een drukke ..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: GRANT
Laat je meevoeren naar het poolgebied en kom in actie! GRANT Ice Cool is ijskoud en behoorlijk sterk. De koele muntsmaak en het hoge nicotinegehalte passen goed bij de momenten dat je wilt presteren. Met de ijskoude muntsmaak kun je op deze nicopods ook vertrouwen tijdens een nacht stappen. Koff..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: GRANT
Relax en pak een stukje fruit. GRANT Melon past goed bij liefhebbers van een friszoete smaak. Melon doet denken aan zomerse dagen en heeft een mild, maar toch aanwezig aroma. Een geweldige smaak voor elk moment van je dag! GRANT MELON is aangenaam verfrissend na je koffiepauze, of tijdens een av..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: GRANT
GRANT Orange nicopods lijken net sinaasappelsnoepjes. Sinaasappel is één van de beste fruitsmaken voor de liefhebbers van fris. De smaak is altijd lekker, maar niet te zoet. Sinaasappel doet denken aan zomerse drankjes en warme dagen. Stimuleer jezelf met GRANT Orange en geniet van de mediterran..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
KILLA 13
Uitverkocht
Merk: KILLA
KILLA 13 is er voor wie van actie houdt. Deze nicopods doen denken aan een energiedrankje en geven je een enorme kick. Zelfs de smaak lijkt op die van energy drink, dus jij komt de dag wel door! KILLA 13 is perfect voor de dagen of nachten dat je wat extra’s nodig hebt. Vanwege het zeer hoge nic..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: KILLA
KILLA Blueberry zorgt voor een smaak en ervaring zoals bij Scandinavische snus. De smaak van bessen komt namelijke veel voor bij de traditionele, Zweedse snus. KILLA heeft dit in een modern, tabakvrij jasje gegoten. Wel stimulatie en een heerlijke smaak, maar geen verkleurde tanden! KILLA Bluebe..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: KILLA
KILLA Cold Mint valt onder de sterkste nicopods die je kunt krijgen. De ijskoude smaak past hier perfect bij. Cold Mint past bij iedereen die van intens houdt: deze nicopods geven je een behoorlijke boost. Je profiteert daarom het meeste van KILLA Cold Mint als je een ervaren gebruiker bent. Dez..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
KILLA Fusion
Uitverkocht
Merk: KILLA
KILLA Fusion verveelt nooit. De geweldige smaak van fruit en munt past perfect bij de sterke nicotinestoot die je krijgt van deze zakjes. KILLA Fusion past bij ervaren gebruikers die net een stapje meer willen. De nicopods geven je een flinke stimulatie in de ochtend, na de koffie of tijdens een..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: KILLA
KILLA Melon geeft je een sterke nicotinekick met een smaak die verrassend zomers is. Deze nicopods geven je de stimulatie die je nodig hebt en gaan nog een stapje verder. De zakjes van KILLA staan namelijk bekend om hun hoge nicotinegehalte. KILLA Melon past perfect bij ervaren gebruikers die va..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: KILLA
Watermeloen is het lekkerste fruit op warme dagen. Met KILLA Watermelon ervaar je het gevoel van echte snus in een zomerse smaak. Je tanden blijven wit, maar je krijgt een zeer sterke nicotinestoot. Uniek aan KILLA Watermelon is de zachte, frisse smaak met het hoge nicotinegehalte. Een aanrader ..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: LYFT
LYFT Freeze is een ervaring. Deze nicopods geven je nieuwe energie in combinatie met intense frisheid. De sterke muntsmaak zorgt voor zelfvertrouwen overdag, maar past ook bij een nachtje stappen. LYFT Freeze past perfect bij energieke types die houden van een krachtige, frisse smaak.Lyft ..
€5,25
Excl. BTW:€4,34
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 24