Menu
Winkelwagen

Ultra sterk

Merk: GRANT
Tijd voor actie! Stevige rokers zitten goed bij GRANT Extreme Edition nicopods. De zakjes bevatten een zeer hoog nicotinegehalte en een frisse muntsmaak. GRANT Extreme Edition is geschikt voor die momenten dat je wat extra stimulatie wilt. Koffiepauze of een nacht stappen? Op GRANT Extreme Editi..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: KILLA
Tijd voor actie! KILLA Cold X Mint geeft een enorme nicotinekick met een ijskoude smaak. Munt met een vleugje menthol doet denken aan de traditionele, Zweedse snus. KILLA Cold Mint past bij intense types die net dat beetje extra willen. Cold X Mint behoort tot de sterkste nicopods die er verkoch..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: KILLA
Pablo Ice Cold is er speciaal voor de liefhebbers van extra, extra strong! De nicopods geven een extreme kick die lang aanhoudt. Ze zijn prima geschikt voor de dagen dat je extra stimulatie nodig hebt. De sterke muntsmaak verzekerd je langdurig van een frisse adem. Zet je maar schrap: Pablo Ice Cold..
€3,94
Excl. BTW:€3,26
Merk: KILLA
Maak kennis met Pablo X Ice Cold. Dit is het nóg sterkere broertje van Pablo Ice Cold. Net als de Ice Cold variant, zitten X Ice Cold nicopods in het iconische Pablo bakje. X Ice Cold is enkel en alleen geschikt voor de zeer ervaren gebruiker. De zakjes geven een extreem sterke nicotinekick, die lan..
€3,95
Excl. BTW:€3,27
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7