Menu
Winkelwagen

KILLA

KILLA 13
Uitverkocht
KILLA 13 is er voor wie van actie houdt. Deze nicopods doen denken aan een energiedrankje en geven je een enorme kick. Zelfs de smaak lijkt op die van energy drink, dus jij komt de dag wel door! KILLA 13 is perfect voor de dagen of nachten dat je wat extra’s nodig hebt. Vanwege het zeer hoge nic..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
KILLA Blueberry zorgt voor een smaak en ervaring zoals bij Scandinavische snus. De smaak van bessen komt namelijke veel voor bij de traditionele, Zweedse snus. KILLA heeft dit in een modern, tabakvrij jasje gegoten. Wel stimulatie en een heerlijke smaak, maar geen verkleurde tanden! KILLA Bluebe..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
KILLA Cold Mint valt onder de sterkste nicopods die je kunt krijgen. De ijskoude smaak past hier perfect bij. Cold Mint past bij iedereen die van intens houdt: deze nicopods geven je een behoorlijke boost. Je profiteert daarom het meeste van KILLA Cold Mint als je een ervaren gebruiker bent. Dez..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
Tijd voor actie! KILLA Cold X Mint geeft een enorme nicotinekick met een ijskoude smaak. Munt met een vleugje menthol doet denken aan de traditionele, Zweedse snus. KILLA Cold Mint past bij intense types die net dat beetje extra willen. Cold X Mint behoort tot de sterkste nicopods die er verkoch..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
KILLA Melon geeft je een sterke nicotinekick met een smaak die verrassend zomers is. Deze nicopods geven je de stimulatie die je nodig hebt en gaan nog een stapje verder. De zakjes van KILLA staan namelijk bekend om hun hoge nicotinegehalte. KILLA Melon past perfect bij ervaren gebruikers die va..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
Watermeloen is het lekkerste fruit op warme dagen. Met KILLA Watermelon ervaar je het gevoel van echte snus in een zomerse smaak. Je tanden blijven wit, maar je krijgt een zeer sterke nicotinestoot. Uniek aan KILLA Watermelon is de zachte, frisse smaak met het hoge nicotinegehalte. Een aanrader ..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
Pablo Ice Cold is er speciaal voor de liefhebbers van extra, extra strong! De nicopods geven een extreme kick die lang aanhoudt. Ze zijn prima geschikt voor de dagen dat je extra stimulatie nodig hebt. De sterke muntsmaak verzekerd je langdurig van een frisse adem. Zet je maar schrap: Pablo Ice Cold..
€2,99
Excl. BTW:€2,47
Maak kennis met Pablo X Ice Cold. Dit is het nóg sterkere broertje van Pablo Ice Cold. Net als de Ice Cold variant, zitten X Ice Cold nicopods in het iconische Pablo bakje. X Ice Cold is enkel en alleen geschikt voor de zeer ervaren gebruiker. De zakjes geven een extreem sterke nicotinekick, die lan..
€2,99
Excl. BTW:€2,47
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12