Menu
Winkelwagen

On!

On! Berry Extra Strong
Verlopen
Merk: Råå S AB
On! Berry Extra Strong geeft je de smaak van bessen met een aangename stimulatie. Bessen aroma is een echte klassieker onder de Zweedse snus. Met Berry Extra Strong ervaar je de smaak en de boost van Scandinavische snus, maar dan zonder tabak en verkleuring van je tanden. Deze nicopods zijn de s..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
On! Citrus
Uitverkocht
Merk: Råå S AB
On! Citrus is fris en mild. De mediterrane vibe van deze nicopods past bij elk moment van de dag. Lekker fris na je koffiepauze, of stimulerend tijdens een avondje thuis. Deze milde klassieker past goed bij fans van citroensmaak die altijd licht of matig hebben gerookt. On! Citrus kan altijd en d..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
On! Citrus Extra Strong
Verlopen
Merk: Råå S AB
On! Citrus Extra Strong geeft je wanneer je wilt een stevige boost met citrus aroma. On! Citrus Extra Strong doet denken aan een koel drankje in de zomer. De nicopods lijken wel wat op citroensnoepjes. Voor citrus fans is de smaak een echte aanrader. Citroen kan altijd en zorgt voor een frisse sm..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Werkdag of een avond stappen? Met On! Citrus Strong ervaar je direct de stimulatie die je wilt. Citroen is altijd fris en een echte klassieker onder de nicopod smaken. Je kunt On! Citrus Strong zien als het sterkere broertje van On! Citrus. De smaak blijft lang aanwezig en geeft je de perfecte v..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Sommige mensen krijgen nooit genoeg van koffie. Met On! Coffee verleng je jouw koffiemoment. Deze mini nicopods geven je een milde opkikker met een zalig koffie aroma. Je proeft duidelijk de smaak van geroosterde koffiebonen. On! Coffee nicopods zijn mild, maar zorgen voor een langdurige nicotin..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
On! Coffee Extra Strong
Verlopen
Merk: Råå S AB
On! Coffee Strong nicopods zijn het extra sterke kopje koffie van deze serie! Fans van koffie zullen de smaak van geroosterde koffiebonen absoluut waarderen. Met Coffee Extra Strong kan je van elk moment een koffiemoment maken, met de nodige stimulatie. Ervaar een boost op je werk, of ervaar de ..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Liefhebber van een sterk bakje koffie? Dan past On! Coffee Strong goed bij je. Met een aroma van geroosterde koffiebonen en een vleugje vanille geeft Coffee Strong je een langdurig koffiemoment. Perfect voor drukke dagen of lange nachten. Handig om te weten: er is van deze smaak een mildere vers..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
De kruidige smaak van zoethout is een echte klassieker die geschikt is voor elk moment van de dag. Zoethout heeft wat weg van drop, dus liefhebbers van het eeuwenoude snoepgoed zitten zeker goed bij het zoethout aroma. On! Liquorice is vertrouwd en mild, voor de lichte roker. Een snoepje onder d..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Fans van drop kunnen hun hart ophalen met On! Liquorice Strong. De aroma’s van zoethout en salmiak zijn vertrouwd en houden lang aan. Deze nicopods zijn geschikt voor elk moment van de dag: of je nu koffiepauze hebt gehad of aan het stappen bent, Liquorice Strong kan altijd!In één bakje On! ..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Met munt zit je altijd goed. De nicopods van On! Mint zijn zoals het klassieke pepermuntsnoepje dat je graag bij je hebt: klein en fris. On! Mint is perfect voor wat stimulatie na je koffiepauze of tijdens het stappen. Deze nicopods van On! zijn ook verkrijgbaar in de varianten Mint Strong en Mi..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Op On! Mint Extra Strong kan je altijd vertrouwen voor een flinke kick en een dosis frisheid. Met de heerlijke smaak van munt voel je je relaxed en energiek op elk moment van de dag. Mint Extra Strong helpt je door die drukke werkdag heen, of stimuleert je tijdens een nacht stappen. Van deze On!..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Een langdurige muntsmaak en een snelle boost: On! Mint Strong zorgt voor de nodige stimulatie, waar je ook bent. De muntsmaak zorgt daarbij voor een fris gevoel. On! Mint Strong is perfect voor een avond stappen of een drukke dag op je werk. Van deze On! nicopods kun je zowel een mildere als een..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12