Menu
Winkelwagen

Shiro

Merk: Shiro
Cool Mint is de perfecte smaak bij een energiek gevoel. Groene munt en menthol geven je verfrissing op elk moment van de dag. Daarbij zorgt de menthol voor de ‘koele’ sensatie. Shiro Cool Mint geeft je een aangename stimulatie na je koffiepauze of tijdens een avond stappen. De smaak houdt lang a..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Shiro
Shiro Sweet Mint bevat de aroma’s van pepermunt en groene munt, voor een koele, zachte sensatie. De nicopods passen goed bij relaxte types die van een milde, maar frisse smaak houden. Sweet Mint is geschikt voor elk moment van de dag. Daarbij zijn ze een aanrader voor avonden dat je wilt relaxen..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Shiro
Op naar de kou met Shiro True North! De koudste aroma’s van munt zijn gecombineerd voor deze sterke smaak. De intense aroma’s van deze nicopods activeren je en houden je scherp. Voor fans van koude mint is dit een geweldige smaak. Het sterke aroma en het hoge nicotinegehalte maken deze nicopods ..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Shiro
Voor de grote liefhebbers van tabak smaak is er Shiro Virginia Classic. Deze nicopods smaken naar tabak en geven een milde nicotinestoot. Je ervaart dus de smaak en de sensatie van een sigaret, zonder dat er tabak aan te pas komt. De smaak is mild, maar prettig aanwezig. Ze bevat een zoete onder..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7