Menu
Winkelwagen

Bessen

KILLA Blueberry zorgt voor een smaak en ervaring zoals bij Scandinavische snus. De smaak van bessen komt namelijke veel voor bij de traditionele, Zweedse snus. KILLA heeft dit in een modern, tabakvrij jasje gegoten. Wel stimulatie en een heerlijke smaak, maar geen verkleurde tanden! KILLA Bluebe..
€2,75
Excl. BTW:€2,27
Merk: B.A.T.
Lyft Ruby Berry doet denken aan snoep uit je jeugd, maar dan beter. Zoals gebruikelijk heeft Lyft alle aandacht aan de smaak besteedt, voor het beste, friszoete aardbei aroma. Volgens sommigen is Ruby Berry de waardige opvolger van de Lyft Strawberry Nicopods. Ruby Berry doet denken aan zomerse ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
On! Berry Extra Strong
Verlopen
Merk: Råå S AB
On! Berry Extra Strong geeft je de smaak van bessen met een aangename stimulatie. Bessen aroma is een echte klassieker onder de Zweedse snus. Met Berry Extra Strong ervaar je de smaak en de boost van Scandinavische snus, maar dan zonder tabak en verkleuring van je tanden. Deze nicopods zijn de s..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Skruf Snus
Bjørnebær van Skruf brengt je het beste van twee werelden: bramen in combinatie met een vleugje munt. De bramensmaak past perfect bij liefhebbers van een fruitsmaak die niet al te zoet is. Skruf Bjørnebær nicopods zijn geschikt voor elk moment van de dag of nacht: na je koffiepauze of tijdens e..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Skruf Cassice heeft de verrassend aantrekkelijke smaak van zwarte bessen en munt. Fris, maar met een warme ondertoon. Deze smaakcombinatie kom je veel tegen in de traditionele, Zweedse snus. Met Skruf Cassice krijg je het gevoel mee van de Scandinavische snus, maar dan zonder tabak en verkleurin..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Skruf Solbaer
Uitverkocht
Merk: Skruf Snus
Voor de liefhebbers van Skruf Cassice die een iets hoger nicotinegehalte willen, is er Solbær. Met Solbaer nicopods ervaar je dezelfde zoete smaak van zwarte bessen. Een echte klassieker onder de smaken! Zwarte bessen geven een echte ‘cassis’ sensatie, zoals de limonade die je van vroeger kende. ..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 14