Menu
Winkelwagen

Bessen

Merk: KILLA
KILLA Blueberry zorgt voor een smaak en ervaring zoals bij Scandinavische snus. De smaak van bessen komt namelijke veel voor bij de traditionele, Zweedse snus. KILLA heeft dit in een modern, tabakvrij jasje gegoten. Wel stimulatie en een heerlijke smaak, maar geen verkleurde tanden! KILLA Bluebe..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Merk: LYFT
Ervaar een combinatie van seizoenen in LYFT Berry Frost. Proef de frambozen, bosbessen en bramen uit de Zweedse zomer en voel hoe het opgaat in de koele verse munt en menthol van de koude bittere winterlucht. Het wordt ook wel eens "fusie van de Zweedse realiteit" genoemd. ..
€5,25
Excl. BTW:€4,34
Merk: LYFT
Lyft Ruby Berry doet denken aan snoep uit je jeugd, maar dan beter. Zoals gebruikelijk heeft Lyft alle aandacht aan de smaak besteedt, voor het beste, friszoete aardbei aroma. Volgens sommigen is Ruby Berry de waardige opvolger van de Lyft Strawberry Nicopods. Ruby Berry doet denken aan zomerse ..
€5,25
Excl. BTW:€4,34
Merk: LYFT
Lyft Urban Vibe past perfect bij het dynamische leven in de stad. De smaak bevat onder meer aroma’s van munt en bessen. Verrassend en intens, zoals een avond stappen kan zijn. Urban vibe nicopods gaan niet snel vervelen. LYFT stopt de traditionele snus in een modern, nicotinevrij jasje. Met deze..
€5,25
Excl. BTW:€4,34
Merk: LYFT
LYFT Urban Vibe Ultra is het sterkere broertje van LYFT Urban Vibe. De Ultra variant staat voor het nachtleven en geeft een extra sterke nicotinekick. Het stijlvolle zwarte Urban Vibe Ultra bakje maakt de beleving helemaal af. LYFT Urban Vibe Ultra heeft het aroma van bessen. De smaak is geïnspi..
€6,05
Excl. BTW:€5,00
Berry & Stripes heeft de zomerse smaak van aardbei. Dit aroma van Nordic Spirit is een heerlijke limited edition uitgave, speciaal voor de vakantie. Zoals je mag verwachten van aardbei nicopods, smaakt Berry & Stripes naar snoepjes. Een goede suggestie voor dromers en fans van een zoete ..
€5,45
Excl. BTW:€4,50
On! Berry Extra Strong
Uitverkocht
Merk: On!
On! Berry Extra Strong geeft je de smaak van bessen met een aangename stimulatie. Bessen aroma is een echte klassieker onder de Zweedse snus. Met Berry Extra Strong ervaar je de smaak en de boost van Scandinavische snus, maar dan zonder tabak en verkleuring van je tanden. Deze nicopods zijn de s..
€5,86
Excl. BTW:€4,84
Merk: Skruf
Bjørnebær van Skruf brengt je het beste van twee werelden: bramen in combinatie met een vleugje munt. De bramensmaak past perfect bij liefhebbers van een fruitsmaak die niet al te zoet is. Skruf Bjørnebær nicopods zijn geschikt voor elk moment van de dag of nacht: na je koffiepauze of tijdens e..
€5,65
Excl. BTW:€4,67
Merk: Skruf
Skruf Cassice heeft de verrassend aantrekkelijke smaak van zwarte bessen en munt. Fris, maar met een warme ondertoon. Deze smaakcombinatie kom je veel tegen in de traditionele, Zweedse snus. Met Skruf Cassice krijg je het gevoel mee van de Scandinavische snus, maar dan zonder tabak en verkleurin..
€5,65
Excl. BTW:€4,67
Skruf Solbaer
Uitverkocht
Merk: Skruf
Voor de liefhebbers van Skruf Cassice die een iets hoger nicotinegehalte willen, is er Solbær. Met Solbaer nicopods ervaar je dezelfde zoete smaak van zwarte bessen. Een echte klassieker onder de smaken! Zwarte bessen geven een echte ‘cassis’ sensatie, zoals de limonade die je van vroeger kende. ..
€5,65
Excl. BTW:€4,67
Merk: ZYN
ZYN Dark Frost neemt je mee naar de winterse poolnacht. Koele menthol en zwarte bessen maken je wakker. De koele menthol geeft verfrissing, terwijl zwarte bessen zorgen voor een warme, zoete ondertoon. Deze smaak houdt je alert en zal niet snel vervelen. Het aroma van bessen in combinatie met me..
€5,75
Excl. BTW:€4,75
Weergeven 1 t/m 11 van in totaal 11