Menu
Winkelwagen

Citrus

ACE Citrus
Uitverkocht
Liefhebbers van citrusfruit kunnen hun hart ophalen met Ace Citrus. Deze nicopods houden je lange tijd fris met de beste aroma’s van citroen en sinaasappel. Je kunt de smaak het best vergelijken met de betere frisdranken: altijd lekker! Ace Citrus is geschikt voor elk moment van de dag: na je ko..
€4,40
Excl. BTW:€3,64
Merk: B.A.T.
Liefhebber van citrus? Wake up! De smaak van Lyft Lime Strong laat zich het best omschrijven door fris en mediterraan. Lime Strong bevat een basis van limoenschil, met ondertonen van citroen. Lyft Lime Strong geeft je een wakker, fris gevoel. Deze nicopods passen bij elke gelegenheid en activere..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Berry Citrus nicopods geeft je het beste van twee heel verschillende fruitsmaken. Wilde bessen zorgen voor een zoetzuur aroma, dat verrassend goed combineert met citrus. Berry Citrus smaakt naar een goede cocktail en heeft al vele fans. Het aroma geeft verfrissing voor elk moment van de dag, of ..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
Merk: Råå S AB
On! Citrus is fris en mild. De mediterrane vibe van deze nicopods past bij elk moment van de dag. Lekker fris na je koffiepauze, of stimulerend tijdens een avondje thuis. Deze milde klassieker past goed bij fans van citroensmaak die altijd licht of matig hebben gerookt. On! Citrus kan altijd en d..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
On! Citrus Extra Strong
Uitverkocht
Merk: Råå S AB
On! Citrus Extra Strong geeft je wanneer je wilt een stevige boost met citrus aroma. On! Citrus Extra Strong doet denken aan een koel drankje in de zomer. De nicopods lijken wel wat op citroensnoepjes. Voor citrus fans is de smaak een echte aanrader. Citroen kan altijd en zorgt voor een frisse sm..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Werkdag of een avond stappen? Met On! Citrus Strong ervaar je direct de stimulatie die je wilt. Citroen is altijd fris en een echte klassieker onder de nicopod smaken. Je kunt On! Citrus Strong zien als het sterkere broertje van On! Citrus. De smaak blijft lang aanwezig en geeft je de perfecte v..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 16