Menu
Winkelwagen

Munt

ACE Cool Mint
Uitverkocht
Merk: ACE
Ace Cool Mint geeft je krachtige stimulatie met een sterke muntsmaak en een hoog nicotinegehalte. De muntsmaak blijft lang aanwezig voor een intens, fris gevoel. Of je nu onderweg bent of aan het stappen: Cool mint nicopods zorgen ervoor dat je weer even vooruit kunt. Het aroma van munt is altij..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Merk: ACE
Met de ijzige muntsmaak van Ace Extreme Cool kom je meteen in actie. De sterke pepermunt en de koelte van mint geven je een intens gevoel. Ervaar de stimulatie van deze sterke nicopods op elk gewenst moment, en geniet van de langdurige smaak! Extreme Cool past goed bij de stevige roker die van e..
€5,95
Excl. BTW:€4,92
Merk: GRANT
Tijd voor actie! Stevige rokers zitten goed bij GRANT Extreme Edition nicopods. De zakjes bevatten een zeer hoog nicotinegehalte en een frisse muntsmaak. GRANT Extreme Edition is geschikt voor die momenten dat je wat extra stimulatie wilt. Koffiepauze of een nacht stappen? Op GRANT Extreme Editi..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: GRANT
Laat je meevoeren naar het poolgebied en kom in actie! GRANT Ice Cool is ijskoud en behoorlijk sterk. De koele muntsmaak en het hoge nicotinegehalte passen goed bij de momenten dat je wilt presteren. Met de ijskoude muntsmaak kun je op deze nicopods ook vertrouwen tijdens een nacht stappen. Koff..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: GRANT
Met GRANT Mint zit je altijd goed. Op het munt aroma kan je altijd vertrouwen: op je werk of tijdens het uitgaan! Pepermunt is daarnaast een lekkere verfrissing na je kop koffie. GRANT Mint zit in discrete zakjes, maar de smaak houdt lang aan. Deze nicopods passen bij de liefhebbers van een gemi..
€4,75
Excl. BTW:€3,93
Merk: KickUp
KickUp Mint is de perfecte pod voor wie wil stoppen met nicotine. De zakjes van KickUp Mint bevatten namelijk geen nicotine, maar cafeïne. De cafeïne van KickUp Mint komt uit de zaden van de guarana plant. Deze zaadjes bevatten meer cafeïne dan koffiebonen! Het cafeïne effect van guarana houdt w..
€5,60
Excl. BTW:€4,63
KILLA 13
Uitverkocht
Merk: KILLA
KILLA 13 is er voor wie van actie houdt. Deze nicopods doen denken aan een energiedrankje en geven je een enorme kick. Zelfs de smaak lijkt op die van energy drink, dus jij komt de dag wel door! KILLA 13 is perfect voor de dagen of nachten dat je wat extra’s nodig hebt. Vanwege het zeer hoge nic..
€3,65
Excl. BTW:€3,02
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 54