Menu
Winkelwagen

Limited Edition

LYFT Lime
Verlopen
Merk: B.A.T.
Liefhebber van citrus? Wake up! De smaak van Lyft Lime Strong laat zich het best omschrijven door fris en mediterraan. Lime Strong bevat een basis van limoenschil, met ondertonen van citroen. Lyft Lime Strong geeft je een wakker, fris gevoel. Deze nicopods passen bij elke gelegenheid en activere..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
LYFT Urban Vibe
Verlopen
Merk: B.A.T.
Lyft Urban Vibe past perfect bij het dynamische leven in de stad. De smaak bevat onder meer aroma’s van munt en bessen. Verrassend en intens, zoals een avond stappen kan zijn. Urban vibe nicopods gaan niet snel vervelen. LYFT stopt de traditionele snus in een modern, nicotinevrij jasje. Met deze..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
LYFT Urban Vibe Ultra
Verlopen
Merk: B.A.T.
LYFT Urban Vibe Ultra is het sterkere broertje van LYFT Urban Vibe. De Ultra variant staat voor het nachtleven en geeft een extra sterke nicotinekick. Het stijlvolle zwarte Urban Vibe Ultra bakje maakt de beleving helemaal af. LYFT Urban Vibe Ultra heeft het aroma van bessen. De smaak is geïnspi..
€5,35
Excl. BTW:€4,42
Nordic Spirit Berry Stripes
Verlopen
Berry & Stripes heeft de zomerse smaak van aardbei. Dit aroma van Nordic Spirit is een heerlijke limited edition uitgave, speciaal voor de vakantie. Zoals je mag verwachten van aardbei nicopods, smaakt Berry & Stripes naar snoepjes. Een goede suggestie voor dromers en fans van een zoete ..
€3,99
Excl. BTW:€3,30
Weergeven 1 t/m 6 van in totaal 6