Menu
Winkelwagen

LYFT


LYFT Easy Mint
Uitverkocht
Merk: B.A.T.
Take it easy. De Easy Mint Nicopods van Lyft geven een frisse smaak en een milde nicotine afgifte. Easy Mint past perfect bij liefhebbers van een zachte muntsmaak en een relaxte houding. De sterkte van deze nicopods wordt daarom ook wel ‘mellow’ genoemd. Een zakje Lyft Easy Mint bevat 3 milligra..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
LYFT Freeze is een ervaring. Deze nicopods geven je nieuwe energie in combinatie met intense frisheid. De sterke muntsmaak zorgt voor zelfvertrouwen overdag, maar past ook bij een nachtje stappen. LYFT Freeze past perfect bij energieke types die houden van een krachtige, frisse smaak.Lyft ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Ice Cool van Lyft neemt je mee naar het noorden. De combinatie van munt en zoete kruiden houdt je scherp en zal niet snel vervelen. Lyft Ice Cool past goed bij liefhebbers van een intens frisse smaak met een zoete ondertoon. De nicopods stimuleren je op elk moment van de dag, of ’s nachts tijden..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
De goeie ouwe tijd. Lyft Liquorice neemt je mee terug naar alles dat vertrouwd was. Tonen van zoethout, anijs, salmiak en karamel geven een aangename smaak. Lyft Liquorice past perfect bij de liefhebbers van drop en nostalgische aroma’s. Ervaar de aangename boost van deze nicopods onder je werk,..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Mint kan altijd: of je nu een avond uitgaat of aan het werk bent. In Lyft Mint proef je groene munt in combinatie met het koele menthol voor verfrissing. Liefhebbers van een frisse, subtiele smaak zullen Lyft Mint nicopods zeker waarderen. Lyft besteed altijd alle aandacht aan haar aroma’s. Dat ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Lyft Ruby Berry doet denken aan snoep uit je jeugd, maar dan beter. Zoals gebruikelijk heeft Lyft alle aandacht aan de smaak besteedt, voor het beste, friszoete aardbei aroma. Volgens sommigen is Ruby Berry de waardige opvolger van de Lyft Strawberry Nicopods. Ruby Berry doet denken aan zomerse ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Lyft Tropic Breeze neemt je mee naar je favoriete eiland. De frisse aroma’s van mandarijn, passievrucht en mango hebben precies de juiste sterkte. Ze zijn duidelijk aanwezig, maar smaken niet te zoet. Lyft Tropic Breeze nicopods passen perfect bij een zwoele avond, maar kunnen je ook overdag sti..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Merk: B.A.T.
Lyft Winter Chill stimuleert je om het beste te halen uit het koude najaar. Met de smaak van munt in combinatie met hout, kom je meteen in winterse sferen. Deze nicopods hebben de smaak van typische winterkruiden, maar liefhebbers van deze smaak kunnen het hele jaar door genieten van Lyft Winter..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 12