Menu
Winkelwagen

ACE

Zoals de naam suggereert smaakt ACE Citrus naar citrusvruchten. Het is een combinate van frisse citroen met lichte ondertonen van sinaasappel. ACE Citrus heeft met maar liefst 18 mg/g nicotine de hoogte nicotinegehalte onder de citrus smaken. ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
ACE Cool Mint is echt iets voor jou als je van sterke nicotinezakjes houdt. ACE Cool Mint heeft 24 zakjes met een nicotinegehalte van 18 mg/g, perfect voor de zware roker. Zoals de naam al zegt hebben de nicotinezakjes een muntsmaak. ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
ACE Eucalyptus is een gloednieuwe all white merk op de markt. Deze nicotinezakjes hebben een heerlijke ondertoon waar je smaakpapillen van versteld zullen staan. De zoete ondertoon van Eucalyptus zorgt voor een zachte en geweldige zoete muntsmaak. In een bakje zitten 20 porties met 9 mg nicotine per..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
ACE Extreme Cool heeft een extra verfrissende munt smaak. Perfect voor de munt liefhebber onder de zware rokers. Deze nicotinezakjes hebben namelijk een nicotinegehalte van 18 mg/g. Er zitten 24 zakjes in één bakje. ..
€5,99
Excl. BTW:€4,95
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4