Menu
Winkelwagen

Shiro

Merk: Shiro
Cool Mint is de perfecte smaak bij een energiek gevoel. Groene munt en menthol geven je verfrissing op elk moment van de dag. Daarbij zorgt de menthol voor de ‘koele’ sensatie. Shiro Cool Mint geeft je een aangename stimulatie na je koffiepauze of tijdens een avond stappen. De smaak houdt lang a..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Shiro Cuba Libre
Nieuw
Merk: Shiro
Met Shiro Cuba Libre waan je je met het gelijknamige drankje zó op het terras. De nicopods hebben de smaak van limoen en cola. Heerlijk fris en zoet, dus! Voor liefhebbers van cola zijn deze nicopods een absolute aanrader. Cuba Libre is een smaak met een positieve en vrolijke vibe. Het aroma pas..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Shiro Mojito
Nieuw
Merk: Shiro
De Mojito is één van de bekendste drankjes uit Cuba. Met de Mojito nicopods van Shiro wordt je meegevoerd naar vakantie, terras en uitgaan. De aroma’s zijn fris: limoen en munt voeren de boventoon. Als je van een frisse, fruitige smaak houdt is Shiro Mojito absoluut een aanrader. Het aroma houdt..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Shiro Pina Colada
Nieuw
Merk: Shiro
Zwoel, fris en zoet: het beroemde drankje Piña Colada heeft het allemaal. De combinatie van ananas en kokos vind je terug in weinig nicopods. Ananas geeft een friszuur aroma, terwijl kokos heerlijk zoet is. Een echte tropische ervaring dus! Shiro Piña Colada neemt je mee op vakantie, of je nu aa..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Shiro
Shiro Sweet Mint bevat de aroma’s van pepermunt en groene munt, voor een koele, zachte sensatie. De nicopods passen goed bij relaxte types die van een milde, maar frisse smaak houden. Sweet Mint is geschikt voor elk moment van de dag. Daarbij zijn ze een aanrader voor avonden dat je wilt relaxen..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Shiro
Op naar de kou met Shiro True North! De koudste aroma’s van munt zijn gecombineerd voor deze sterke smaak. De intense aroma’s van deze nicopods activeren je en houden je scherp. Voor fans van koude mint is dit een geweldige smaak. Het sterke aroma en het hoge nicotinegehalte maken deze nicopods ..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Merk: Shiro
Voor de grote liefhebbers van tabak smaak is er Shiro Virginia Classic. Deze nicopods smaken naar tabak en geven een milde nicotinestoot. Je ervaart dus de smaak en de sensatie van een sigaret, zonder dat er tabak aan te pas komt. De smaak is mild, maar prettig aanwezig. Ze bevat een zoete onder..
€4,95
Excl. BTW:€4,09
Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7