Menu
Winkelwagen

Skruf

Merk: Skruf Snus
Bjørnebær van Skruf brengt je het beste van twee werelden: bramen in combinatie met een vleugje munt. De bramensmaak past perfect bij liefhebbers van een fruitsmaak die niet al te zoet is. Skruf Bjørnebær nicopods zijn geschikt voor elk moment van de dag of nacht: na je koffiepauze of tijdens e..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Skruf Cassice heeft de verrassend aantrekkelijke smaak van zwarte bessen en munt. Fris, maar met een warme ondertoon. Deze smaakcombinatie kom je veel tegen in de traditionele, Zweedse snus. Met Skruf Cassice krijg je het gevoel mee van de Scandinavische snus, maar dan zonder tabak en verkleurin..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Met Skruf Fresh Extra Strong ga je hard. Deze nicopods hebben een ijzig sterke muntsmaak voor een fris gevoel dat lang aanhoudt. Perfect voor een nacht stappen of een drukke dag op het werk. Aan de sterke muntsmaak is alle aandacht besteed voor de beste aroma’s. De smaak past perfect bij het hog..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Met deze nicopods wordt je meteen wakker. Skruf Frozen shot geeft een intens koude sensatie door de sterke muntsmaak. Je blijft lang scherp, terwijl je een fris gevoel ervaart. Stimulatie genoeg! Skruf Frozen Shot nicopods zijn perfect voor de dagen waarop je maar door wilt gaan. Werk of een nac..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Voor de liefhebbers van drop heeft Skruf de smaak ‘Nordic’ ontwikkeld. De verfijnde tonen van drop en zoethout geven je een aangename sensatie door de dag heen. Voor fans van drop en zoethout is Skruf Nordic één van de beste smaken! Drop geeft je de nodige verfrissing en een nostalgische sensati..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Op naar het hoge noorden met Skruf Polar! De smaak van menthol en eucalyptus houdt je scherp op elk moment van de dag. De aroma’s zorgen samen voor een ijzige sensatie, en je frisse adem houdt een tijdlang aan. Altijd prettig als je op stap bent, of aan het werk. Skruf Polar nicopods zijn een go..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Merk: Skruf Snus
Voor de liefhebbers van Skruf Cassice die een iets hoger nicotinegehalte willen, is er Solbær. Met Solbaer nicopods ervaar je dezelfde zoete smaak van zwarte bessen. Een echte klassieker onder de smaken! Zwarte bessen geven een echte ‘cassis’ sensatie, zoals de limonade die je van vroeger kende. ..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9