Menu
Winkelwagen

Koffie

Merk: Råå S AB
Sommige mensen krijgen nooit genoeg van koffie. Met On! Coffee verleng je jouw koffiemoment. Deze mini nicopods geven je een milde opkikker met een zalig koffie aroma. Je proeft duidelijk de smaak van geroosterde koffiebonen. On! Coffee nicopods zijn mild, maar zorgen voor een langdurige nicotin..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
On! Coffee Extra Strong
Verlopen
Merk: Råå S AB
On! Coffee Strong nicopods zijn het extra sterke kopje koffie van deze serie! Fans van koffie zullen de smaak van geroosterde koffiebonen absoluut waarderen. Met Coffee Extra Strong kan je van elk moment een koffiemoment maken, met de nodige stimulatie. Ervaar een boost op je werk, of ervaar de ..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Merk: Råå S AB
Liefhebber van een sterk bakje koffie? Dan past On! Coffee Strong goed bij je. Met een aroma van geroosterde koffiebonen en een vleugje vanille geeft Coffee Strong je een langdurig koffiemoment. Perfect voor drukke dagen of lange nachten. Handig om te weten: er is van deze smaak een mildere vers..
€4,25
Excl. BTW:€3,51
Voor wie er geen genoeg krijgt van koffie, is er ZYN Espressino. Deze nicopods houden je alert met de beroemde smaak van Italiaanse koffie. Tonen van cacao en vanille zorgen voor een donkere, goed uitgebalanceerde smaak. ZYN Espressino past perfect bij drukke dagen dat je scherp wilt blijven. He..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8