Menu
Winkelwagen

Optioneel

Merk: AG Snus
Cool Mint is de perfecte smaak bij een energiek gevoel. Groene munt en menthol geven je verfrissing op elk moment van de dag. Daarbij zorgt de menthol voor de ‘koele’ sensatie. Shiro Cool Mint geeft je een aangename stimulatie na je koffiepauze of tijdens een avond stappen. De smaak houdt lang a..
€3,90
Excl. BTW:€3,22
Merk: Skruf Snus
Met Skruf Fresh Extra Strong ga je hard. Deze nicopods hebben een ijzig sterke muntsmaak voor een fris gevoel dat lang aanhoudt. Perfect voor een nacht stappen of een drukke dag op het werk. Aan de sterke muntsmaak is alle aandacht besteed voor de beste aroma’s. De smaak past perfect bij het hog..
€4,20
Excl. BTW:€3,47
ZYN Citrus Mini kun je zien als de snoepjes onder de nicopods. De smaak is uitgevoerd in discrete Mini zakjes en geeft een milde nicotine stimulatie. De smaak is friszuur en doet denken aan je favoriete citroen snoep of frisdrank. Nostalgie in een zakje! ZYN Citrus Mini nicopods zijn subtiel en ..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
Voor wie er geen genoeg krijgt van koffie, is er ZYN Espressino. Deze nicopods houden je alert met de beroemde smaak van Italiaanse koffie. Tonen van cacao en vanille zorgen voor een donkere, goed uitgebalanceerde smaak. ZYN Espressino past perfect bij drukke dagen dat je scherp wilt blijven. He..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9