Menu
Winkelwagen

Swedish Match

KickUp Mint
Uitverkocht
KickUp Mint is de perfecte pod voor wie wil stoppen met nicotine. De zakjes van KickUp Mint bevatten namelijk geen nicotine, maar cafeïne. De cafeïne van KickUp Mint komt uit de zaden van de guarana plant. Deze zaadjes bevatten meer cafeïne dan koffiebonen! Het cafeïne effect van guarana houdt w..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
KickUp Original heeft een heerlijke smaak en biedt dé oplossing voor wie wil stoppen met nicotine. Deze ‘nicopods’ doen denken aan Zweedse snus, maar zijn 100% nicotinevrij. De stimulatie uit KickUp Original komt van cafeïne uit guarana pitten. Deze vorm van cafeïne geeft gelijkmatig en langduri..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
Start je dag met een stevige energieboost, zonder nicotine! KickUp Real White Original lijkt op snus en nicopods, maar is 100% vrij van tabak en nicotine. In plaats daarvan geeft KickUp je energie met cafeïne uit guarana pitten. De energieboost van guarana cafeïne is krachtig en houdt lang aan. ..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
KickUp Strong
Uitverkocht
KickUp Strong biedt je één van de beste ervaringen op het gebied van nicopods met 0% nicotine. De aroma’s van peper en bergamot doen denken aan Zweedse Snus en vervelen nooit. De energieboost die je krijgt van de nicopods, komt uit de pitten van het fruit Guarana. Deze pitten bevatten een grote ..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
Voor wie wil afkicken van tabak én nicotine is er Onico Liquorice. Qua smaak en comfort ervaar je hetzelfde als met ‘gewone’ nicopods’, maar dan zonder nicotine. Het klassieke drop aroma blijft lang aanwezig voor een smaaksensatie die je scherp houdt. Onico Liquorice is de perfecte volgende stap..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Onico Original
Uitverkocht
Onico Original bevat de klassieke (tabak) smaak van Zweedse Snus. Het aroma is intens genoeg om een echte rookervaring te bieden, maar dan zonder tabak én nicotine. Onico Original is daarmee ideaal voor wie de nicotine producten wil afbouwen. Gebruik Onico Original op elk moment dat je behoefte ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Met Onico Peppermint White creëer je een relaxte ervaring. Het pepermunt aroma en de comfortabele zakjes geven je dezelfde sensatie als snus en nicopods, maar dan zonder tabak of nicotine. Dat maakt Onico perfect voor wie het nicotinegebruik wil afbouwen. De pepermuntsmaak blijft lang aanwezig, ..
€4,50
Excl. BTW:€3,72
Voor wie van munt houdt met een vleugje zoet, is er ZYN Apple Mint. Deze mint nicopods zijn aangenaam fris met ondertonen van appel en vanille. Een verassende ervaring! Toch is het aroma tegelijkertijd nostalgisch. Apple Mint is een perfecte smaak voor relaxte mensen en creatievelingen. Op zoek ..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
ZYN Citrus
Uitverkocht
Met ZYN Citrus blijf je fris en scherp. De goed uitgebalanceerde citroen smaak neemt je mee naar het mediterrane klimaat en je favoriete frisdrank. Een absolute aanrader voor liefhebbers van een friszuur aroma. De smaak van deze nicopods blijft lang hangen en past goed bij momenten dat je alert ..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
ZYN Citrus Mini kun je zien als de snoepjes onder de nicopods. De smaak is uitgevoerd in discrete Mini zakjes en geeft een milde nicotine stimulatie. De smaak is friszuur en doet denken aan je favoriete citroen snoep of frisdrank. Nostalgie in een zakje! ZYN Citrus Mini nicopods zijn subtiel en ..
€4,15
Excl. BTW:€3,43
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 21