Menu
Winkelwagen

Verzendbeleid

Bedankt voor het bezoeken van onze website. Hier vindt u onze algemene voorwaarde met betrekking tot ons verzendbeleid.


Zending verwerkingstijd

De bestellingen voor 17:00 worden de volgende werkdag geleverd. Plaatst u de bestelling na 17:00 of in het weekend dan wordt het product binnen twee werkdagen geleverd. Houd er rekening mee dat genoemde bezorgtijden niet worden gegarandeerd. Onze bezorgtijden zijn namelijk sterk afhankelijk van PostNL en hun verwerkingsproces. Het komt weleens voor dat PostNL de bestellingen niet tijdig verwerkt. 


Verzendtarieven en leveringstijd

Verzendkosten voor uw bestelling worden berekend en weergegeven bij de betaling.

Verzendmethode

Levertijd

Verzendkosten

Postzegel 1

Postzegel 2

1-2 werkdag(en)

1-2 werkdag(en)

€1.85

€2.75

Track & Trace (brievenbuspakje)

1-2 werkdag(en)

€3.95

Track & Trace (pakketje)

1-2 werkdag(en)

€6.25

 

LET OP:

Bestellingen die met verzendmethode 1 (envelop) worden geplaatst kunnen niet gerouteneerd worden. Deze bestellingen worden in een envelop bezorgd en kunnen daardoor soms onderweg door PostNL verloren raken. Ook kunnen we deze zendingen niet traceren wanneer u beweerd het niet ontvangen te hebben. Wij adviseren altijd een Track & Trace code te gebruiken. Gebruik verzendmethode 1 op EIGEN RISICO!


Verzendbevestiging & Pakket traceren

U ontvangt een bevestigingsmail met/zonder een track & trace nummer als uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.


Internationaal verzendbeleid

Momenteel verzenden we niet buiten Nederland, het is altijd mogelijk om telefonisch of via het contactformulier contact met ons op te nemen voor eventuele uitzonderingen.