Menu
Winkelwagen

Verzendbeleid

Zending verwerkingstijd

Bestellingen worden op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 verwerkt en verzonden. Plaatst u een bestelling na 17:00 of in het weekend dan wordt deze meegenomen naar de volgende werkdag. 


Verzendtarieven en leveringstijd

Wij werken hoofdzakelijk met PostNL. PostNL bezorgt brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag. Brievenbuspakjes worden meestal binnen 24 uur en maximaal 5 werkdagen bezorgd. De bezorging van overige post verschilt per verzendoptie. 

Verzendmethode

Levertijd

Verzendkosten

Postzegel 1

Postzegel 2

1-5 werkdag(en)

1-5 werkdag(en)

€1.85

€2.75

Brievenbuspakje

1-5 werkdag(en)

€3.75

Pakket

1-2 werkdag(en)

€5.95

 

LET OP:

Bestellingen die met verzendmethode 1 (envelop) worden geplaatst kunnen niet gerouteneerd worden. Deze bestellingen worden in een envelop bezorgd en kunnen daardoor soms onderweg door PostNL verloren raken. Ook kunnen we deze zendingen niet traceren wanneer u beweerd het niet ontvangen te hebben. Wij adviseren altijd een Track & Trace code te gebruiken. Gebruik verzendmethode 1 op EIGEN RISICO!


Verzendbevestiging & Zending traceren

U ontvangt een bevestigingsmail met/zonder een track & trace nummer als uw bestelling is verzonden. Hiermee kunt u bekijken op welke dag, en tussen welk tijdstip het pakketje bezorgd zal worden.