Menu
Winkelwagen

ZYN

De porties van ZYN Apple Mint hebben een licht zoete karakter en langdurige smaak. Het heeft een heldere smaak van groene munt, groene appel en een beetje vanille. ..
€5,75
Excl. BTW:€4,75
Snoepen doe je met ZYN Citrus. De verfrissende porties van ZYN maken korte metten met traditionele snoepgoed. Niets gaat op tegen de frisse en opkikkende citrussmaak van ZYN. Zelfs Haribo niet! De portiezakjes zijn van mini-formaat en zorgen voor een langdurige smaak en snelle nicotine afgifte. ..
€5,75
Excl. BTW:€4,75
ZYN Cool Mint Extra Strong bevat meer nicotine dan de andere ZYN all white varianten. Deze nicotinezakjes geven een verfrissende gevoeld met intense maar zachte pepermunt. De porties van ZYN zijn zacht, goed gevuld en hebben een consistente nicotine flow. ..
€5,75
Excl. BTW:€4,75
ZYN Deep Freeze geeft je een arctische ervaring en sleurt je mee in een ijsbaan van ijskoude en verfrissende smaken. De smaak is fris met elementen van eucalyptus en menthol gecombineerd met een hoog nicotinegehalte. Deep Freeze classificeert zich tot één van de sterkte opties uit het ZYN assortimen..
€5,75
Excl. BTW:€4,75
Perfect voor in de ochtenden na een bakje koffie. ZYN Espressino combineert de sterke tonen van koffie met de zoetheid van cacao en vanille. Samen vormen ze een donker karakter met diepe smaken en zoete ondertonen. ..
€5,75
Excl. BTW:€4,75
ZYN Ginger Blood Orange is een nicotinezakje met een smaak van gember, sinaasappel en pomeranian. De zakjes zijn zacht, goed gevuld met een rijke smaak, een heldere warmte en zoete accenten. De porties zijn gemaakt van eucalyptus en dennenvezel, met een toegevoegd nicotine-extract...
€5,75
Excl. BTW:€4,75
Zyn Lemon Spritz is de nieuwste smaak in de ZYN Slim-familie. Het onderscheidt zich van de rest door de zure smaak van citrus en grapefruit te combineren met zoetheid van perzik en rozenwater. De porties zijn gemaakt van eucalyptus en dennenvezel, met een toegevoegd nicotine-extract...
€5,75
Excl. BTW:€4,75
Weergeven 1 t/m 10 van in totaal 10